Mekkey

Your Fight, Our Care

WIE ZIJN WIJ

Mekkey is een gespecialiseerde onderneming met jarenlange praktijk ervaring in de levering van hoogwaardige, comfortabele en innovatieve brandweerpakken van Bristol Uniforms Ltd., van brandweerlaarzen van Neskrid en van handschoenen van Granqvists. Stuk voor stuk wereldspelers op het gebied van brandweerkleding en accessoires.

Mekkey levert speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelde  brandweerkleding, in samenspraak met brandweerorganisaties afgestemd op de dagelijkse praktijk van de brandweer en altijd met individuele maatvoering.

Om blijvend duurzaamheid en veiligheid te garanderen heeft Mekkey het unieke reinigings- en onderhoudssysteem MekkeyCare ontwikkeld.

Of het nu gaat om kwaliteit, veiligheid, draagcomfort of levensduur; Mekkey werkt uitsluitend met ervaren bedrijven en met innovatieve en bewezen technieken en materialen. Het gaat tenslotte om iets onvervangbaars; uw leven.

LEVERANCIERS

WERKWIJZE

De ontmoeting

Mekkey weet dat hoogwaardige brandweerkleding met tevreden gebruikers alleen mogelijk is door goed te luisteren naar u, als gebruiker uit de brandweerpraktijk. Daarbij praten specialisten van brandbestrijding met specialisten van beschermende kleding en materialen. Mekkey hoort graag uw wensen, ervaringen, successen en problemen en adviseert u daarbij vanuit haar jarenlange praktijkervaring.

De ideeën

Mekkey gaat niet eerder aan de slag voordat over en weer volledig duidelijk is hoe uw eisen en wensen vorm moeten krijgen in kleding en accessoires. Maar ook hoe veiligheid en kwaliteit gedurende de gehele levensduur gegarandeerd is en blijft door juiste reiniging en onderhoud.

Vervolgens laat Mekkey u aan de hand van testpakken zelf ervaren hoe uw eerdere wensen uitpakken en of de praktijk toch nog aanpassingen vereist. Iedere brandweerman of –vrouw is daarbij uniek en wordt afzonderlijk gemeten.

Het product

Met uw uiteindelijke brandweerpak, professioneel samengesteld uit hoogwaardige en innovatieve materialen, gaat u in de brandbestrijding en hulpverlening aan de slag. Als belangrijkste moet het pak natuurlijk uw handelingsgemak en uw veiligheid garanderen. Mekkey blijft daarom voortdurend met u in contact over gebruik, tevredenheid, wensen voor aanpassingen en de reiniging en conditie van uw pak. Waar relevant informeert Mekkey u tijdig over nieuwe ontwikkelingen.

DIENSTEN

Uw pak, onze plicht en zorg

Mekkey staat garant voor de beste zorg voor uw pak

KWALITEIT
In de hele keten

Integrale kwaliteit betekent voor Mekkey zowel het gebruik van hoogwaardige, duurzame en innovatieve materialen die in de praktijk hun waarde hebben bewezen, als de samenwerking met wereldspelers van brandweerkleding met up-to-date productieprocessen als tenslotte het hebben van een eigen professionele en flexibele bedrijfsvoering.

SUPPORT
Uw dagelijkse praktijk centraal

Mekkey garandeert door vastgelegde communicatie- en ondersteuningsprocessen een optimaal contact met u dat is gericht op het voorkomen en oplossen van alle problemen met uw brandweerkleding, waarmee u in de dagelijkse praktijk te maken krijgt of kunt krijgen. Mekkey support stopt pas als deze zijn voorkomen of opgelost.

VEILIGHEID
Eigen veiligheid eerst...

Mekkey biedt iedere brandweerman en –vrouw een optimale veiligheid door gebruik van de allerbeste materialen, hoogwaardige productieprocessen, onafhankelijke en gecertificeerde data en metingen, een professioneel reinigings- en onderhoudssysteem en eigen vastgelegde werkwijzen en processen. Mekkeys unieke Care systeem houdt voortdurend de conditie van uw eigen brandweerpak in de gaten.

100% TEVREDENHEID
Ons ultieme doel

Tevreden brandweerlieden zijn van groot belang voor succesvolle brandbestrijding. Mekkey denkt dat u tevreden bent als u vertrouwen hebt en houdt in ons product, wij altijd naar uw opmerkingen en signalen luisteren, hier adequaat op anticiperen en reageren en we tenslotte prettig, met onderling respect en langdurig met elkaar omgaan.

MEKKEY CARE

Met de aanschaf van goede kleding bent u op de goede weg, maar houdt u ook bij in welke conditie de pakken zijn?

Door de kleding regelmatig te controleren en op tijd te onderhouden, verhoogt u de veiligheid van de brandweermensen.

De pakken gaan langer mee en dat scheelt weer in de kosten!

Ga naar mekkey-care.nl

CONTACT INFORMATIE

Bornsestraat 93A
7556 BC, HENGELO
Nederland

TEL: 074 278 2266
FAX: 074 278 0517
MAIL: info@mekkey.nl